Prijedor, zima u Prijedoru, prijedorska zima, zabava, visit srpska nova godina

Prijedorska zima 2024

Privredno-turistička manifestacija Prijedorska zima 2023 počinje danas 12. decembra  i trajaće do 1. januara naredne godine.

I ovogodišnja “Prijedorska zima” ponudiće zanimljiv program na Trgu majora Zorana Karlice . Program je bogat, raznovrstan i za svakoga će biti po nešto.

U toku trajanja “Prijedorske zime” građani,ali i posjetioci mogu uživati u  besplatnim predstavama, zimske noći provesti uz filmski maraton i druge projekcije, brojne sadržaje od promocija knjiga koje su primjerene za ovo doba godine, do radionica, ali i svega onoga što može privući veliki broj posjetilaca  u gradu na Sani.

Zvanično otvaranje “Zimskog grada” predviđeno je za  22.12. u petak u 20 časova na Trgu majora Zorana Karlice  u kojem  će ugostitelji i izlagači organizovati večeri dobre hrane, muzike i zabave.

Naravno, i ove godine biće organizovana Dječija Nova godina gdje će grad Prijedor podijeliti 1.000 paketića. Sve to ne bi bilo upotpunjeno bez naših animatora tako da je za dva vikenda u okviru Zimskog grada organizovani Deda mraza i Baka mrazica koji će se družiti sa mališanima.

Stoga ne propustite sjajnu zabavu i doživite magiju u novogodišnjem ambijentu, pridružite se i budite dio praznične atmosfere.

Prijedor, zima u Prijedoru, prijedorska zima, zabava, visit srpska nova godina

Najnovije vijesti

ocrtrke,trkesapreprekama,prijedor,turističkaorganizacijaprijedor,adrenalin,sport,događajuprijedoru,ljetouprijedoru

1. Urban Rush OCR-Prijedor

#turistickaprijedor #prijedor #bkkozara #biciklijadaprijedor #biciklisti #republikasrpska #bicikl #grad_prijedor_prezentacija
dangrada, prijedor,manifestacije,turizam

Nizom manifestacija obilježava se Dan Grada

rakija, festivalrakije,prijedor,turizam,turističkaprijedor

Festival Zdravica

prijedor, trke,bicilizam, avantura,zabava,kozara

Grand PRIX Prijedor 2024

prijedor, trke,bicilizam, avantura,zabava,kozara