Potkozarska kuća
Prijedor

Podsticanje razvoja domaće proizvodnje i promocije domaćih autentičnih proizvoda
Pretraži proizvode
Turistička organzacija grada Prijeodra

Očekujemo Vas u Potkozarskoj kući

Sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije domaćih autentičnih proizvoda Turistička organizacija grada Prijedora je osnovala PJ „Potkozarska kuća“, mjesto gdje možete izabrati domaći proizvod provjerenog kvaliteta. Na policama „Potkozarske kuće“ kupci mogu da kupe domaće proizvode i hranu organskog porijekla sa područja Potkozarja:
Potkozarska kuća

Domaći proizvodi!

Očekujemo Vas u Potkozarskoj kući u ulici Kralja Petra I Oslobodioca 18 u Prijedoru koja je ispunjena domaćim proizvodima Potkozarja - prirodni voćni sokovi, pekmezi, džemovi, pčelarski proizvodi, alkoholna pića, domaće vino, čajevi, tinkture, prirodna kozmetika, suveniri i drugi domaći proizvodi.

Potkozarska kuća

Pronađite listu Proizvođača

Potkozarska kuća

Šta možete naći u Potkozarskoj kući

Prirodni sokovi

U ponudi izdvajamo prirodne sokove koji imaju 100% udjela raznih vrsta voća sa obronaka Potkozarja, jabuka, kruška, jagoda, grožđe i drugo.

Sirevi

Svaki zalogaj ovih slasnih mliječnih proizvoda visokog kvaliteta predstavlja osnov zdravog života i daje užitak savršenog okusa.

Rakije

Tradicija dobre kuće i domaćinstva je čašica dobre domaće rakije.

Pekmez

Tradicija slatkog okusa!

Med

Najbolje iz prirode, najslađe od svih okusa i najzdravije od svih slatkih delicija.

Aronija

Namirnica budućnosti čiji proizvodi imaju antioksidativno dejstvo, pročišćavaju krv i osnažuju organizam!

Vina

Vino je staro koliko je staro i čovječanstvo. Vjekovima je mnogima predstavljalo užitak.

Kozmetika

Prirodna kozmetika napravljena od plemenitih i zdravih sastojaka kao što su med, kozije mlijeko, aromatične trave svakako je izbor sa kojim sigurno nećete pogriješiti

Suveniri

Interesanti predmeti koje želite ponijeti iz svakog mjesta koje ste posjetili i koje vam budi sve one najljepše uspomene na proživljeno putovanje, novo upoznavanje , druženje i često na dugotrajna prijateljsta nastala tokom putovanja.