Poništenje Javnog konkursa za popunjavanje upražnjenog radnog mjesta u Turističkoj organizaciji grada Prijedora

Na osnovu odredaba člana 208. Zakona o opštem upravnom postupku („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 13/02, 87/07, 50/10 i 66/18) i Zaključka Komisije za sprovođenje postupka za popunjavanje upražnjenog radnog mjesta na poziciji: samostalni stručni saradnik za turističku propagandu, informativne, analitičke i opšte poslove u Turističkoj organizaciji grada Prijedora poništava se Javni konkurs za popunjavanje upražnjenog radnog mjesta u Turističkog organizaciji grada Prijedora.

Javni konkurs za popunjavanje upražnjenog radnog mjesta u Turističkoj organizaciji grada Prijedora broj 331/23 od 4. maja 2023. godine, objavljen na zvaničnoj internet stranici Turističke organizacije grada Prijedora dana 11. maja 2023. godine i u dnevnom listu „Glas Srpske“ dana 12. maja 2023. godine, na poziciju: samostalni stručni saradnik za turističku propagandu, informativne, analitičke i opšte poslove, poništava se u potpunosti.

Obrazloženje: Javni konkurs se poništava na osnovu Zaključka Komisije za sprovođenje postupka za popunjavanje upražnjenog radnog mjesta na poziciji samostalni stručni saradnik za turističku propagandu, informativne, analitičke i opšte poslove u Turističkoj organizaciji grada Prijedora, zbog neispunjenosti posebnih uslova Javnog konkursa prijavljenih kandidata.

Najnovije vijesti

prijedor, turizam, turistickivodici, istorija, kultura, spomenici, tradicija, gastronomija

Međunarodni dan turističkih vodiča-21.februar

kozara,nacionalnipark, narodprica, planina, setaliste, prirodne ljepote, visitsrpska

O Kozari i njenim prirodnim bogatstvima

Prijedor, slike, fotografija, moj grad, visitsrpska, sana, kozara

Prijedor-slika moga grada

kozara,nacionalnipark, narodprica, planina, setaliste, prirodne ljepote, visitsrpska

Završena 17.manifestacija Dani zime na Kozari

dani zime na Kozari, Prijedor, zima, skijanje, avantura, takmičenje

Dani zime na Kozari 2024.godine

dani zime na Kozari, Prijedor, zima, skijanje, avantura, takmičenje