Potkozarje fest 2023 okupio više od 20 domaćih izlagača

Privredno-turistička manifestacija “Potkozarje fest 2023” koja je  otvorena sinoć na Malom gradskom trgu u Prijedoru, okupila je više od dvadeset  domaćih izlagača, kooperanata „Potkozarske kuće“,  koji su imali priliku svim posjetiocima  predstaviti svoje proizvode.

Riječ je o promotivno-prodajnoj manifestaciji koja podrazumijeva izlaganje domaćih proizvoda komitenata “Potkozarske kuće” i “kuća” registrovanih za  plasman i prodaju tipičnih lokalnih proizvoda sa područja lokalne samouprave ili regije iz koje dolaze Lijevče kuća, Krajiška kuća, Herceg kuća.

Pored promocije i prodaje domaćih proizvoda regije Potkozarja organizovano je i takmičenje za izlagače i nagradna tombola za posjetioce čiji su sponzori bili izlagači. Grad Prijedor i Turistička organizacija grada  podržava male proizvođače i nastaviće to da radi i dalje kroz promociju, ali  i podsticajima za mala i srednja preduzeća.

Najnovije vijesti

ocrtrke,trkesapreprekama,prijedor,turističkaorganizacijaprijedor,adrenalin,sport,događajuprijedoru,ljetouprijedoru

1. Urban Rush OCR-Prijedor

#turistickaprijedor #prijedor #bkkozara #biciklijadaprijedor #biciklisti #republikasrpska #bicikl #grad_prijedor_prezentacija
dangrada, prijedor,manifestacije,turizam

Nizom manifestacija obilježava se Dan Grada

rakija, festivalrakije,prijedor,turizam,turističkaprijedor

Festival Zdravica

prijedor, trke,bicilizam, avantura,zabava,kozara

Grand PRIX Prijedor 2024

prijedor, trke,bicilizam, avantura,zabava,kozara